Autoverhuur, GOEDKOOP huren een auto

Autoverhuur – zoek, vergelijk bespaar

Mira veelgestelde vragen

Wat ik heb nodig om een ​​te huren Auto?

OM de te de automóviles boeken heeft u een debit- de nodig Tarjeta de Crédito. Wanneer de automóviles u ophaalt moet u ervoor Zorgen dat het u volgende bij u heeft:

  • Uw bono / cupón electrónico, zodat u Kunt laten Zien dat u voor de heeft automático betaald.
  • De debit- / Tarjeta de Crédito Por Nombre van de hoofdbestuurder Reunió daarop genoeg Krediet voor het garanderen van de borgsom.
  • Elke bestuurder moet zijn / Haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en hij / moet zij minstens 12 maanden (maar vaak es DIT zelfs 24 maanden) en het bezit rijbewijs zijn van het.
  • Het heeft autoverhuurbedrijf UW paspoort de identiteitskaart nodig om de mee automático geven te kunnen.

Het kan zijn dat bepaalde autoverhuurbedrijven Otros Eisen hebben. Daarom es het belangrijk dat u altijd de algemene voorwaarden mueren u op de huurlocatie ontvangt goed doorleest. Hoe oud moet ik zijn om een ​​te auto kunnen huren?

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten bestuurders tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Als u de Van één de Otros bestuurders onder de 25 de Boven de 70 jaar oud zijn kan het zijn een u dat toeslag Adicional Moet betalen. Kan ik ook een huurauto boeken voor Iemand Anders?

Ja, ALS deze persoon aan de Eisen voldoet. Vul de gegevens van deze persoon en boekingsproces tijdens het. Azada vind ik De Beste Acuerdo voor een huurauto?

Wij Werken samen Reunió verhuurders Alle Grote Internationale (es vele kleinere lokale verhuurders) om u een aanbod van raza de huurauto te brengen voor de beste prijzen. Hierdoor wij zijn en Staat om voor een u goedkope Acuerdo voor een huurauto te Vinden, op Meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Uso onze zoekmachine om prijzen te vergelijken en UW ideale huurauto te Vinden voor een fantastische prijs. WAAR moet ik naar kijken wanneer ik een huurauto Kies?

  • Ruimte. u Geniet Meer van de huurauto Indien u er één Kiest reunieron genoeg ruimte voor zowel passagiers del ALS bagage.
  • Brandstofbeleid. Clasificación plan de Van de Rijden om veel te? brandstofbeleid kan u besparen veel geld een vol vol-tot.
  • Situación. voor het Gemak es Het Beste ophalen op het een Aeropuerto, maar het ophalen van de huurauto buiten de Aeropuerto Conocido een shuttlebus kan veel goedkoper zijn.

Zijn Alle Toeslagen inbegrepen in de huurprijs?

De meeste van onze boekingen zijn diefstalbescherming inclusief, cascoschade Vermindering (CDW), lokale belasting, luchthaventoeslag en wegenbelasting. T wanneer betaalt voor de adicional de u de huurauto ophaalt, tezamen reunieron eventuele Kosten voor Jonge bestuurders, bestuurders ADICIONALES, de het ophalen ES inleveren van de huurauto locaties Verschillende op – maar wij zullen deze uitleggen voordat u de huurauto reserveert. Bovendien kan het meenemen van uw eigen autostoeltje de GPS een gemakkelijke manier zijn om de Kosten te drukken. Lías de Designación general huurvoorwaarden voor meer Detalles Sobre Wat es inbegrepen en prijs de van een willekeurige automático morir u HEEFT oog op het.

Autoverhuur, GOEDKOOP huren een auto

ES rentalcars.com ‘s Werelds GROOTSTE autoverhuurservice en Línea; wij bieden autoverhuur aan en Meer dan 163 Landen es 40 talen. Werken te puerta automática se Reunió toonaangevende verhuurders bieden wij op geweldige prijzen Alle soorten’s, baño, personenbusjes automatische automóviles de lujo inclusief de automóviles. een cumplido Meertalig callcenter 7 dagen por semana geopend, Te podemos De Beste huurprijzen aanbieden, wanneer u maar marchitez – WAAR u ook naartoe gaat.

‘S autoverhuurservice GROOTSTE Línea Werelds

WAAR marchita u naartoe en huurauto uw?

1,9 miljoen Descargas de Aplicaciones

8,5 miljoen boekingen por Jaar

3 miljoen klantenbeoordelingen

Descargar GRATIS onze Aplicación prijswinnende, no disponible para el iPhone en Android.

Viento en Boek een huurauto en Meer dan 49.000 locaties ter Wereld

Ofertas REGISTREER voor Exclusieve GARANTIZADOS EN!

Voer alstublieft emailadres een geldig es.

  • Exclusieve Aanbiedingen ALLEEN voor correos mailabonnees
  • Abrir la bandeja de entrada ¿UW bespaar Geld
  • Mis nooit Meer een Koopje

Autoverhuur, GOEDKOOP huren een autoAutoverhuur, GOEDKOOP huren een auto ‘S Werelds Beste Aplicación voor autoverhuur Dos achtereenvolgende Jaren

Autoverhuur, GOEDKOOP huren een autoAutoverhuur, GOEDKOOP huren een auto

Autoverhuur, GOEDKOOP huren een auto

HULP en Informatie

Snelkoppelingen

Rentalcars.com es een handelsnaam van TravelJigsaw Limited; dat een vennoostchap se geregistreerd en Engeland en Gales (Nummer 05179829) onder het adres Nuevo puente de la calle 100, EC4V 6JA te Londen. ID: 0DC2E

Rentalcars.com es van onderdeel El Grupo Priceline, de wereldleider en los Servicios reis- gerelateerde en línea ahora.

Galletas Wij maken Uso van galletas om sitio web onze verbeteren TE. Uso Puerta del te blijven Página Web maken van deze geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Leer más El voor Sobre complementos gebruik van uw gegevens leest u ONS privacidad Aviso. verder Ga

Artículos Relacionados

Deja un comentario