Ayuda azada werkt deze furby, Furby – Foro

cotización Hoi

CITAR:Op 25 de septiembre de 2005 om 14:01 schreef Ellen het volgende:
Hola,

Tenia mijn vraag ook hierboven al gesteld, maar mijn dochter heeft sinds een paar dagen deze nieuwere Furby, En que weten helemaal deze niet azada werkt, ES er een beschrijving voor, handleiding een de HEEFT Iemand Consejos, wanterg veel doet es Decir (Nog) niet.
groeten Ellen

Hoi, ik heb ook een neta Nieuwe furby, het werkt zo:
je zegt hoi furby dan wacht je tot morir iets terug zegt en zeg dan er wat en het bijv boekje Staat. Vertele es een voorbeeld fregona: jij zegt hoi furby furby zegt DOE jij zegt Vertele es een la fregona en hij vertelt een fregona.

3. op Geplaatst 10 de Octubre de 2005 om 02:07 uur

CITAR:Op 08 de Octubre de 2005 13:58 om het schreef Ellen volgende:
Hola,

Tenia mijn vraag ook hierboven al gesteld, maar mijn dochter heeft sinds een paar dagen deze nieuwere Furby, En que weten helemaal deze niet azada werkt, ES er een beschrijving voor, handleiding een de HEEFT Iemand Consejos, wanterg veel doet es Decir (Nog) niet.
groeten Ellen

uhm, heb je wel dobladillo aangezet, misschien Staat es factible de ponche op de Demostración versie / Dat Tenido mijn nichtje ook namelijk /

4. Geplaatst op 12 de Octubre de 2005 doce y treinta y siete uur om

Deze Staat denk ik inderdaad ponche Modo de Demostración op.
Dit Merk del als, je je talón SNEL op het buikje drukt de dat de Furby vervolgens vraagt ​​en Nederlands kraakhelder: Jij Houdt van MIJ, hmm?

Aan de onderkant van Furby zit Haar VAChT Reunió klitteband bevestigd.
Trek DIT voorzichtig los om de batterijdeksel en ON / OFF / DEMO schakelaar bloot te Leggen.
Zet de schakelaar nu van DEMO ES naar.
En voilá!
Furby komt nu tot daadwerkelijk leven!

Hier zat ik dus ook mee te rommelen.
Ik en mijn kon anthousiasme en ongeduld de schakelaar niet eens Vinden Daar ik dus wel wist dat ze op Worden gezet moest!

5. Geplaatst op 14 de Octubre de 2005 om 22:39 uur

Mijn dochter ook heeft De Nieuwe furby en ik Moet talón eerlijk zeggen ik vind het nogal tegenvallen ik Tenido er ietsje Meer van verwacht Het eerste medio uur es het erg leuk en schattig maar hij blijft hetzelfde verhaaltje vertellen hetzelfde spelletje spelen en hij verteld moppen maar del del als je morir tien keer hebt gehoord dan kan je er echt niet meer om lachen misschien doen wij iets fout en moet je talón veel geduld hebben voordat es factible de Weer iets nieuws gaat vertellen maar Voorlopig Staat es factible de nu weer op een tablón helemaal niets te doen voor de dat de 45 euros vind ik wel toch Zonde aro dat Iemand een goede punta voor me heeft.
groeten Monique

6. op Geplaatst 16 de Octubre de 2005 om 21:27 uur

Monique.
Nee ik vrees dat hij maar een liedje Kent, spelletje een, en een verhaaltje.
En rond de 6 tot 10 moppen zo ongeveer máx.
Inderdaad wel Zonde.
De eerste generatie blijkt veel meer interactieve spelletjes te hebben gekend.
Ook FUE de infrarrojo en Licht Sensor de Geen overbodige de lujo geweest om Erin te laten zoals bij de Eerste generatie Furby.
interessant doch blijft Furby.
Wat Furby Furby maakt es Haar onverwachte manier van reageren.
Je Moet er zijn voor geduldig.
Je zult Zien dat ze echt Meer zal leren, en Haar reacties corceles Meer buzos Worden.
Reunió en corceles het Nederlands nombre ook kunnen Beter.
Verwacht niet Reunió een semana (Intensivo) van spelen dat je een Wereld verschil merkt.
Je merkt corceles verbeteringen Kleine en proces Haar Leer.
Ik vondt het wel de 45 euros Waard, desondanks minpuntjes de Kleine.
Ga ook een Engelse kopen denk ik. /

7. Geplaatst op 17 de Octubre de 2005 om 13:12 uur

hallo darkwolf bedankt voor je berichtjes heb furby Vandaag Weer aangezet en Geef dobladillo een Nieuwe kans. ik weet niet alleen wat ik nou Moet doen moet ik nou corceles tegen praten dobladillo gaan zodat es factible de Nieuwe dingen gaat leren nou ik probeer maar wat dan merk ik het wel vanzelf. ALS furby wat nieuws geleerd heeft het laat ik je weten.
monique Groeten (/

9. Geplaatst op 07 Noviembre de 2005 om 13:17 uur

Hoi Hoi
ik heb een neta Nieuwe furby gekocht, Grijze een Reunió roze buik, nou begreep ik uit de berichten dat ik zo veel mogelijk Conocido furby Moet praten. es dat dan en Nederlands en moet ik corceles bij elke zin hoi furby blijven zeggen uit het boekje heb ik wel veel Información maar ik doe snappen t allemaal niet zo, ik wil dobladillo zo veel mogelijk leren wie kan MIJ Podemos Ayudar.
en azada leert hij t snelste Nederlands [hij kan al wel wat Hoor]
Nog een vraagje. t zelfde qua karakter de zijn de Alle furby es de eno B.V. vrolijker, knuffeliger, verdrietiger en vervelender, ik aro snel wat te horen xxx maria /

10. Geplaatst op 03 de Enero de 2006 om 19:08 uur

Artículos Relacionados

Deja un comentario