Een domeinnaam aan het zoeken? Wat je NIET Moet doen!

El Sitio Web cita

Mijn-eigen-website.nl

Een domeinnaam aan het zoeken? je wat Clasificación Moet doen!

Waarom ik een Otros domeinnaam Zou kiezen del ALS ik opnieuw Zou moeten beginnen.

Als je je eigen page maakt web, Vroeg komt Momento de Laat Het waarop je een domeinnaam gaat zoeken en laat vastleggen. Maar wees Daar niet te snel mee denk goed na voordat jeje domeinnaam laat registreren. Dat es zo’n Adicional De keuze dat je niet Sobre één Nacht IJs gaan moet. Als ik deze site opnieuw bijvoorbeeld Zou maken, dan zou ik een Otros domeinnaam kiezen dan Mijn-eigen-sitio web. Waarom?

Wat es erronea er mijn reunieron domeinnaam?

De mijn Página Web Naam van heeft:

tekens te veel
Mijn domeinnaam bestaat uit 18 karakters, streepjes inclusief twee. Dat es eigenlijk een beetje te lang. Een kortere Naam (van tekens 10-12) Zou beter geweest zijn. ¿Quieres azada körtér een naam, azada gemakkelijker hij te onthouden es. Zo hoeven mensen je niet elke keer te googlen de je visitekaartje erbij te pakken om je Página Web te Vinden.

Streepjes tussen de woorden
Toen ik en 2004 de Naam voor deze pagina web vastleggen liet, era het nog gebruikelijk om streepjes tussen de woorden te Zetten. Op die MANIER hielp je de zoekmachines te bepalen WAAR je precies sitio Sobre Ging. En omdat ik graag gevonden Wilde Worden Op de zoekcombinaties ‘web’ es ‘eigen web Eigen mijn’ zette ik streepjes tussen morir woorden.

Maar en de tussentijd zijn de zoekmachines veel geworden Más delgado, es nu hebben ze morir streepjes echt niet meer nodig. En La Red zoals dat voor een geldt Lange domeinnaam es domeinnaam een ​​Conocido streepjes Minder gemakkelijk te onthouden. Als mensen naar de Naam van je page vragen web, moet je er altijd bij zeggen: “Met streepjes ertussen”! Dus ALS het kan: géén streepjes (de hooguit een enkel streepje voor de duidelijkheid).

[Over de vraag de het überhaupt ponche nodig es om het belangrijkste zoekwoord sitio van je je en domeinnaam op te nemen, valt te Discuës. Uit de Verschillende de webpagina sitio je op kunnen de zoekmachines ook wel afleiden WAAR hij precies Más gaat. Maar je Moet natuurlijk ook aan je bezoekers blijven denken. Met je belangrijkste zoekwoord en je domeinnaam Schep je naar gallina toe wel directa duidelijkheid.]

Niet veel karakter
Eerlijk es eerlijk: websitenaam mijn es algemeen beetje een. Het Zou beter zijn del ALS er geweest ik wat Meer ‘karakter’ en Leggen tenian kunnen; Tenia daarmee de site zich kunnen gemakkelijker ontwikkelen en richting de van een Merk. Omdat sitio web mijn al meer dan 10 jaar oud es en flink wat bekendheid geniet, zal ik niet nu Gauw Meer een Otros domeinnaam gaan zoeken, maar del ALS ik opnieuw Zou beginnen, dan zou ik het dus zeker Anders aanpakken.

[ES Het en Eerste instantie niet je bedoeling om Geld te verdienen Conocido sitio je web, maar Wil je dobladillo del als Alleen, maken Mania de bijvoorbeeld voor je familie, dan kun je natuurlijk gewoon een domeinnaam kiezen morir je leuk vindt en kun je de adviezen hierboven negeren gewoon.]

Een goede domeinnaam gevonden?

Heb je een domeinnaam gevonden die niet te lang es, hooguit één streepje bevat, en iets heeft ‘eigens’, dan kun je gaan controleren de deze vrij Nog es. Tipo de domeinnaam morir je wilt hebben het es vakje hieronder en klik op ‘GO’:

Se mueren de Naam je en gedachten tenia Clasificación no disponible Meer, controleer dan de deze Naam vrij misschien ponche esta en combinatie Reunió Extensie een Otros. Maar wees Daar wel voorzichtig mee: voor een page professionele web es beste een .nl-domeinnaam het.

Azada REGISTREER domeinnaam je een?

Een Nederlandse domeinnaam (DUS domeinnaam een ​​mueren eindigt op .nl) wordt Puerta altijd afgegeven de SIDN (Stichting de Internet Domeinregistratie Nederland). ¿Quieres ALS meerdere partijen domeinnamen zouden kunnen afgeven, dan zouden foutjes er gemakkelijk kunnen Ontstaan, en zo twee mensen dezelfde domeinnaam toegewezen kunnen krijgen. Alles Puerta Puerta één instantie te laten regelen, wordt dat soort Problemen voorkomen.

Om een ​​domeinnaam te registreren, kun je niet zelf bij de SIDN terecht. Je Moet daarvoor bij een tussenpersoon zijn, een zogenaamde registrador. En praktijk de dat es Proveedor de Alojamiento een meestal: het Bedrijf op Wiens jeje Servidor opslaat bestanden. Wil je een dus domeinnaam vastleggen morir eindigt .nl op, Proveedor de Alojamiento dan kom je uit vanzelf bij een Nederlandse.

Wat kost een domeinnaam?

Een domeinnaam Kost meestal zo de tussen € 10,00 baño € 15,00 por Jaar. Er bestaan ​​wel gratis domeinnamen, maar dat zijn meestal subdomeinen. ergens middenin troquel Naam Staat een Punt. Het gedeelte Achter de despeje es de Dan domeinnaam van een Bedrijf en alleen wat er vóór de la batea komt te staan ​​kun je zelf bepalen. Voor een familie- de manía-site es dat niet misschien zo erg, maar een Página Web professionele voor es zoiets zeker niet aan te raden.

VLA doen:
je hóEFT je niet domeinnaam te laten vastleggen Puerta hetzelfde Bedrijf WAAR jeje ook websitebestanden wilt opslaan (Proveedor de Alojamiento je), het maar wel es gemakkelijkste het (en vaak ook het goedkoopste). ¿Quieres laat jeje domeinnaam vastleggen bij de één es zet jeje webbestanden op de Servidor van de Ander, dan moeten er bepaalde handelingen Worden verricht om ervoor te Zorgen dat surfistas mueren ¿Quieres ver tu domeinnaam intypen (dat je bij Bedrijf Un hebt vastgelegd) de juiste de webpagina te Zien krijgen ( die bij Bedrijf B op de staan ​​Servidor). En meestal leidt dat tot Kosten Adicional.

Een domeinnaam aan het zoeken? Wat je NIET Moet doen!Een domeinnaam aan het zoeken? Wat je NIET Moet doen!Een domeinnaam aan het zoeken? Wat je NIET Moet doen!Een domeinnaam aan het zoeken? Wat je NIET Moet doen!Een domeinnaam aan het zoeken? Wat je NIET Moet doen!Een domeinnaam aan het zoeken? Wat je NIET Moet doen!

Derechos de Autor 2004-2017 Arkon v.o.f. Leiden / KvK: 28069730 / BTW: NL805348827B01 privacidad Aviso

Artículos Relacionados

Deja un comentario