Fatum – Fatum Nederland

Van seguro

Base en De Nederlandse Antilleses

Verzekeringsmaatschappij Fatum se gevestigd en Nederland ES OP Curazao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten en biedt schade-, levens-, en ziektekostenverzekeringen voor de particulière en voor de zakelijke Markt. Bij Fatum Werken, verspreid Sobre Drie eilanden, 200 personen.Wilt u Meer weten Sobre op activiteiten de Fatum de Antilleses bezoek Sitio de Dan Antiliaanse.

Fatum - Fatum Nederland

Fatum Nederland es en 2009 opgericht en Houdt zich uitsluitend bezig Reunió Schadeverzekeringen voor zowel de Particulière ALS de zakelijke Markt.

Meer dan 100 jaar hebben wij onder de Vlag van de Internationale Nederlanden Groep (ING) in het de geopereerd de Koninkrijk der Nederlanden. Desde 2003 maken wij onderdeel uit van de The Guardian Holdings Group gevestigd en Trinidad y Tobago. Eén van de GROOTSTE financiële dienstverleners in het Caribisch gebied. Binnen deze Groep wordt gestreefd naar verhoging ‘Economias de escala’ rendement puertas van het. Met onze op de Nederlandse wetgeving gebaseerde producten, es de STAP naar markten Conocido vergelijkbare húmedo en Regelgeving voor de mano liggend.

En Nederland es Fatum onbekend niet. Onder de naam “Assurantiemaatschappij tegen brandschade en voor leven onder de naam De Nederlanden van 1845” wordt Fatum en 1904 op gevestigd Curacao. De Maatschappij verschillende Puerta Werd geleid (gevolmachtigd) Agenten Conocido een concentratie op Aruba, Bonaire, Curazao, Saba, San Eustaquio, San Martín es eerder Surinam. Meer dan 100 jaar hebben het wij Binnen de de Koninkrijk der Nederlanden geopereerd onder de Internationale Nederlanden Groep (ING). Een oerhollands Bedrijf. Onze Productos de zijn ook dan geënt op de Nederlandse wetgeving en gebruiken.

Fatum Nederland heeft uiteraard de verplichte vergunningen van De Nederlandsche Bank (DNB) voor het aanbieden van Schadeverzekeringen en Nederland, voldoet aan de vereisten van de Wet Financiële Dienstverlening (WFT) en staan ​​onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

In de Nederlandse Antillen es Fatum de GROOTSTE speler op de verzekeringsmarkt Conocido een zeer posicion solide financiële. De Eisen mueren de gerealiseerd Bank van de Nederlandse Antillen stelt aan de solvabiliteit Worden dan ruimschoots ook. Fatum maakt en De Nederlandse Antilleses al meer dan 105 jaar een winst Gezonde.

Wat doet Fatum Nederland?

treedt fatum als, op Nederland:

  • herverzekeraar
  • participeert en la piscina en tekening
  • verstrekt volmachten.

dusdanig Groot dat wat de kleinere Verzekeraars enige terughoudendheid moeten betrachten bij het accepteren van het zijn risico soms de risico. Denk hierbij aan een Groot Winkelcentrum de landbouwbedrijf een Groot. Puerta herverzekering Verhoogt de verzekeraar zijn tekencapaciteit. Dit geeft de verzekeraar de mogelijkheid verzekeringen Conocido Hogere verzekerde bedragen af ​​te Cerrar. Daarnaast voorkomt herverzekering Grote fluctuaties en jaarcijfers de Van de verzekeraar. laatste Dit es uiteraard belangrijk erg en een tak van WAAR deporte vertrouwen een goed Groot es!

  • De frequentie van Kleine en schades middelgrote;
  • schades Grote, zoals een marca Grote en fabriek een,
  • Een opeenhoping van schades voortvloeiend uit een oorzaak enkele, zoals een Grote tormenta.

Fatum treedt from two Bijna jaar del als, op herverzekeraar op de Markt Nederlandse.

Grote opereren bedrijven Morir en markten lastige de verzekeren kunnen moeten uiteraard ook de financiële gevolgen van de risico de regio. Het Assurantie-op Intermediair De Hoek, kan niet hierin vaak voorzien. Deze zijn los gericht los immers op het Midden Particulieren en-en Kleinbedrijf. Het verzekeren van dergelijke omvangrijke de risico vaak wordt en Van gegeven Assurantie-makelaars HANDEN morir Deze dan op hun beurt weer onderbrengen bij Diversas Verzekeraars. De administratie van de Verzekering en afhandeling Reclamaciones van eventuele WORDT verricht Puerta de Assurantie-makelaar. Fatum es sin voor pooltekening disponible.

toegestaan ​​de Europese Mededingingsautoriteit heeft het Vormen la furgoneta de la Piscina. klik hier voor meer informatie Sobre poolverzekeringen en / de co-Assurantiën.

Fatum Nederland heeft een aantal Assurantie-intermediairs de volmacht gegeven tot het overnemen van bepaalde Tomada van fatum zoals de acceptatie van uw Verzekering, polisopmaak en Schade-afwikkeling directa bij het Assurantie-Intermediair. Het voordeel voor de klant es dat de polis sneller wordt opgemaakt en een eventuele Schade makkelijker af te wikkelen es. Fatum opereert derhalve Clasificación del als, escritor directa.

Om aan de groeidoelstellingen van Guardian Holdings Limited te voldoen, HEEFT Fatum General de Seguros en 2009 N. V. de Eerste Nederlandse schreden op de Markt gezet. De dat de Jaar es gestart Reunió van het opzetten verzekeringsactiviteiten en Nederland, het aanbieden van financiële Schadeverzekeringen en De Nederlandse Markt.

De Nederlandse Bank (DNB) Houdt toezicht op de financiële markten, controleert de financiële ondernemingen Hun verplichtingen nakomen. De AFM gedragstoezicht Houdt, controleert de Consumenten Duidelijke en Eerlijke informatie krijgen. Middels notificatieprocedure bij een De Nederlandsche Bank (DNB) heeft Fatum General de Seguros N. V. van DNB verkregen toestemming (financiële) diensten te verrichten en Nederland.

De Van vergunning Fatum General de Seguros N. V. om financiële producten te mogen aanbieden vindt u hier . Tevens es het belangrijk dat het publiek, het Bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben en financiële de markten. Houdt Derhalve de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezicht op de financiële markten (waaronder de verzekeringsmarkt). Seguros N. V. fatum generales valt onder DIT gedragstoezicht van de AFM. En op het de toezicht financieel húmedo (Wft) zijn Nagenoeg Alle Regel en voorschriften voor de financiële markten en het toezicht daarop samengebracht.

Artículos Relacionados

Deja un comentario