Filmrecensie: vida a término

Filmrecensie: vida a término

Donderdag 30 de Junio ​​de 2016, 13:22

Filmrecensie: vida a término

Vince Vaughn kennen Que ALS de grapjas uit Dodgeball, De boda en boda Old School ES, maar af en toe GOOIT hij het een Sobre Otros Boeg. Met de achtervolgings y suspenso Plazo bijvoorbeeld vida, Hoewel ook Película deze niet helemaal serieus te nemen es. Al Het es alleen al vanwege Vaughns griezelige kapsel.

Een bewuste Copa van crimineel Nick, mueren daarmee denkt en mensenmenigtes op gaan te kunnen. Hij verdient zijn Puerta Geld uitgebreide plannen voor overvallen uit te tekenen en morir aan Puerta criminelen te verkopen, dus Moet hij onopgemerkt kunnen speuren naar lekken en beveiliging de Van banken en Kantoren. Maar al Vroeg en Términos Gaat vida mal het.

De mannen aan een el plan de wie heeft Nick Verkocht, Worden opgewacht en vermoord. Een gevaarlijke Mexicaanse drugsbaron verdenkt de misdaad-planificador van dubbelspel, terwijl corrupte politieagenten dobladillo ook op de hielen zitten. Nick duikt onder Reunió dochter zijn, mueren aanvankelijk niets van dobladillo Moet hebben maar gaandeweg corceles geïnteresseerder lijkt in het Werk Vader van de Haar.

Dat Elemento laatste zorgt voor een leuk zwartkomisch randje, Hoewel dat helaas een voetnoot blijft Binnen een serie spannend bedoelde verwikkelingen, morir regelmatig onwaarschijnlijk uitpakken en bovendien slordig Worden opgebouwd. Tenido régisseur Peter Billingsley maar wat verder Sobre gaan de durven superior. Quiere al ook es novela gráfica de la Vida verfilming Plazo SOMS ongeloofwaardig, hij vermaakt zolang je alles een Conocido dikke korrel zout Kunt nemen.

Deel DIT artikel un Través de:

artikelen Meer en Nieuws

Zo ganó Dumoulin de Giro
1 uur geleden Roep om snelrecht
3 uur geleden Stelling: beter lokale Politici beschermen
2 uur geleden ‘Je hebt en ieder geval aandacht mijn’
3 uur geleden Onweersbuien trekken Sobre het tierra
2 uur geleden Kanker veranderde niets voor Paul de Leeuw
1 uur geleden ‘Ik ik dat aro Puerta gewoon Maastricht kan lopen’
2 uur geleden Geweld toegestaan ​​bij uitzetting Kaya
54 Minuten geleden Labyad bijna onwel tijdens volksfeest
1 uur geleden Doutzen werkt en Cannes Carrière aan Tweede
geleden 3 uur

2016 Telegraaf Media Nederland | Landelijke Medios BV Amsterdam. voorbehouden Alle Rechten.

Voorpagina

TV Telegraaf

binnenland

buitenland

DFT Ondernemen

Opmerkelijk

Film en Uitgaan

gezondheid

Dagaanbieding

Abonnementen

Filmrecensie: vida a término

Artículos Relacionados

Deja un comentario