Informatie autoverzekering – AUTOVERZEKERING – Baloise Seguros

informatie autoverzekering

Hieronder ziet u welke autoverzekeringen u bij ons Kunt kiezen. T bepaalt zelf welke Verzekering u marchitarse. Soms kunnen Que T om bepaalde redenen niet verzekeren zoals u dat marchitamiento. De Kunt u niet betalen zoals u dat marchitamiento. Dan Que laten u dat tijd weten op.

Kunt welke verzekeringen u kiezen?

Als een u heeft auto, moet u een WA-Verzekering nemen. Daarmee doblado u verzekerd Schade voor morir u reunieron UW auto, aanhanger de caravana veroorzaakt aan anderen. T-Kunt de WA Verzekering uitbreiden Reunió beperkt casco del casco volledig (todo riesgo). Daarmee Doblada u ook voor verzekerd Schade aan uw eigen automático. Elke Verzekering Kunt u aanpassen aan uw eigen Wensen. T Kunt bijvoorbeeld kiezen de u een eigen risico wilt, en hoeveel. T Kunt zich ook een verzekeren tegen terugval in de bonus-malusladder. De u Kiest ervoor dat u betaald krijgt Del als UW volledig automático vernietigd de WEG es loss (total) de nieuwwaarde / aanschafwaarde. Hieronder geven Que por Toelichting Verzekering een.

– Casco Beperkt
Met de Verzekering Beperkt Doblada casco u niet voor alleen verzekerd Schade aan anderen, maar ook voor bepaalde Schade aan uw eigen automático. Bijvoorbeeld marca puerta Schade, Gebroken ruit, natuurrampen, tormenta, diefstal, inbraak, rellen en loslopende dieren.

– Casco volledig (todo riesgo)
Dit es de meest uitgebreide Verzekering. T Doblada verzekerd voor Alle Schade mueren Staat bij Beperkt casco, maar ook voor uw schades aan een automático de la puerta plotselinge oorzaak van Buiten UW automático. Bijvoorbeeld doordat botst automático UW, omslaat, van de Weg raakt de agua en het terecht komt. Daarnaast Doblada u verzekerd voor een Schade Puerta gebrek aan UW waardoor automático hij botst, omslaat, van de Weg raakt de agua en het terecht komt.

Azada Kiest u de juiste Verzekering?

Om de juiste Verzekering te kiezen, Que RADEN u aan te kijken naar de leeftijd en de dagwaarde van UW automático. De dagwaarde es wat de automóviles Waard es op het Momento dat u de Verzekering marchitez afsluiten. Ook het aantal schadevrije Jaren en de korting mueren u krijgt zijn voor uw belangrijk keuze. En het algemeen geldt: azada ouder de automóviles, azada Minder Uitgebreid de Verzekering. Nos kunnen u hierbij de volgende aanwijzingen geven:

Auto’s van tot 0 5 Jaar. W. A. ​​+ volledig casco (Todos Los Riesgos)
Auto’s van 5 tot 8 Jaar. W. A. ​​+ beperkt casco
Auto’s van 8 Jaar en ouder. alleen W. A.

Natuurlijk mag u een Otros keuze maken. Zo Kunt u uw eigen redenen hebben om UW automático casco te verzekeren, ook al morir es ouder Dan 8 Jaar. Dat Kost ú en verhouding niet veel meer, de quiere een bij Oudere betaalt automático u Minder premie.

Wat es de aanschaf- de nieuwwaarderegeling?

UW es jonger automático Dan 8 jaar? Dan Kunt u kiezen voor de aanschaf- de nieuwwaarderegeling. Houdt DIT de dat de het wij u bedrag betalen waarvoor de automóviles u Kocht als, De la perdida total de de automóviles es. Heeft u de Nieuw automático gekocht? Dan betalen wij het bedrag waarvoor u de Weer automático Nieuw Kunt kopen. U Kunt kiezen voor een aanschaf- de nieuwwaarderegeling mueren 1 jaar, 2 jaar de 3 geldig jaar ES.

En landen bent welke u verzekerd?

T verzekerd Doblada en Alle Landen troquel staan ​​op uw verzekeringsbewijs internationaal (Groene mapa) en waarvan de landcode niet es doorgestreept.
T Doblada ook verzekerd del ALS UW wordt automático Landen vervoerd tussen deze.

Wilt u wel de risico Geen Eigen?

Het Eigen risico es het dat bedrag u bij Schade zelf Moet betalen. T bepaalt zelf azada Hoog DIT es bedrag. Wilt u Geen Eigen risico? Dat bij kan verzekeringen bijna Alle. Azada cerveza Het risico Eigen, azada premie Meer u betaalt.

Hoge korting bij schadevrije Jaren

premie Hoeveel u betaalt Verzekering UW voor, hängt onder meer af van het aantal Jaren dat u Geen Schade heeft gehad Reunió automático UW. Volgens de bono-malusregeling krijgt u op korting de premie del als, wij de voor Otros Schade Verzekeraars Geen u hoefden te betalen. Om de korting te bepalen kijken Que ook naar de leeftijd van de auto de es Woonplaats van de bestuurder.
Het Jaren aantal schadevrije zoeken nos op een en el registro. Dit heet Roy-Datos. Verzekeraars gegevens geven Hun Puerta de registro aan DIT. Zo weten Que altijd hoeveel schadevrije Jaren u HEEFT.
Leer más El Mas de U vindt bono-malusregeling in het algemene deel van uw polisvoorwaarden.

Wilt u terugval en UW voorkomen bono-malusladder?

Wilt u voorkomen dat u na een Schade op een Lagere trede komt van de bono-malusladder en U Meer premie gaat betalen? Dan Kunt u een bescherming van bono-malustrede kopen UW. De bescherming betekent dat u na schade en dezelfde bono-malustrede blijft en Geen Hogere premie Hoeft betalen te. Na een Schade heeft u wel Minder schadevrije Jaren. Dit heeft invloed op de morir premie u gaat betalen del ALS u van verzekeraar verändert.

Hoge bedragen maximale bij WA-Verzekering

Reivindicaciones Worden Corceles hoger. Daarom betalen wij por schadegeval tot bedragen Royale € 2.500.000 voor Schade aan de automóviles de la furgoneta anderen spullen. Raakt iemand gewond de overlijdt schuld Puerta UW iemand? Dan betalen wij Maximaal € 5.600.000. Ontstaat de Schade en WAAR een tierra volgens de een hoger maximumbedrag geldt mojado? bedrag Dan betalen wij Maximaal dat Hogere.

Reparatie kan ook bij Hoge Kosten

Stel, UW heeft automático Schade en de reparatiekosten zijn erg Hoog. Ze zijn hoger dan het verschil tussen de waarde van uw Auto Vóór es na Schade de. Wilt graag u toch Reunió UW Rijden blijven automático, dan kan dat. Als de Schade Puerta UW cascoverzekering es verzekerd, dan betalen wij Maximaal de dagwaarde van uw automático. Dat wat es uw Waard era del automóvil voordat directa ontstond de Schade. Voorwaarde es dat wel T de Laat automático Puerta repareren een schadeherstelbedrijf dat es aangesloten bij de FOCWA.

Wat betalen Que Bij waarborgsom een?

Veroorzaakt u reunieron Schade automático UW en buitenland het? En neemt de buitenlandse overheid automático UW en beslag, de wordt u vastgehouden? Dan Moët u soms een bedrag storten om vrij te komen terug de UW automático krijgen te. Dit het een waarborgsom. Nos Betalen voor DIT bedrag u tot Maximaal 50.000 euros.

pechhulp gratis

Krijgt u een Ongeval Reunió automático UW, dan heeft u op Recht gratis HULP. Welke HULP u Precies krijgt, hängt af van de Verzekering mueren u HEEFT. Bij Alle verzekeringen krijgt u de volgende HULP:
– Berging van de automóviles en vervoer naar een Distribuidor Autorizado Garantía total de de garaje en Nederland.
– Vervoer van de bestuurder en passagiers naar een adres en Nederland. T Kiest zelf welk adres DIT es.

Als UW automático volledig casco verzekerd es, krijgt u deze HULP ook del als, u heeft Pech Conocido Woonplaats uw uw Buiten automático. Het wel Moet om pech gaan waarbij u niet meer verder Kunt Rijden en de Clasificación automática Meer op de plek zelf gerepareerd kan worden. T mag daarnaast Maximaal Cinco dagen een vervangende HUREN automóviles. Let op: Nós Podemos Ayudar u Clasificación del ALS u Pech krijgt en uw eigen Woonplaats. Daarvoor moet u zich bijverzekeren aparte.

Soms alarminstallatie nodig

moeten een alarminstallatie hebben de Sommige automático, Del ALS u deze marchitez verzekeren tegen diefstal en inbraak. Als dat zo es, DIT Staat en offerte uw de polisblad op uw.

Accesorios zijn meeverzekerd

Koopt accesorios u de bij een automático de Otros Adicional, die niet bij de standaarduitvoering Horen? Zoals SCHUIFDAK een, velgen lichtmetalen de lak metálico? Dan zijn ook meeverzekerd deze. T betaalt premie Más De totale waarde van de auto, se Reunió accesorios.

van welke gegevens hebben Que u nodig?

Om zich bij ons te verzekeren, moet u eerlijk antwoord geven op onze al vragen. Hebben gegevens ook van nodig Otros personen die zijn meeverzekerd. Als u DEZE gegevens zelf niet heeft, vraagt ​​u ZE op deze personen bij. gegevens ook waarvan u denkt dat morimos al hebben, vult u es. HEEFT u bepaalde informatie Nog niet op het Momento u dat het formulier invult? Maar krijgt u mueren ponche wel een voordat Que besluit nemen Sobre UW aanvraag? Dan moet u complementos deze informatie toch ponche geven. Doet niet u DIT, dan kan het zijn dat bij Que Schade Clasificación de betalen cuidador. Nos Mogen de Verzekering stoppen del ALS u complementos Wilde misleiden. En la ELA wij met de juiste informatie de Verzekering niet Hadden afgesloten.

opzegservice gratis

Doblada u bij een Otros verzekeraar verzekerd en marchita u UW automático bij ons verzekeren? Maak dan gebruik van onze gratis opzegservice. Als u de opzegservice invult en naar ons stuurt, Zorgen wij voor de reposo. Heeft u al een polis van complementos gekregen? Dan zit Daar een breve se Reunió formulier bij waarin u de opzegservice Kunt regelen. Let wel er op dat u op tijd opzegt. Veel Verzekeraars hebben een namelijk opzegtermijn. Verkoopt u UW de automóvil? Dan Kunt u de Verzekering meestal meteen stoppen.

Wilt u de Verzekering toch niet?

Krijgt u van complementos de polis thuisgestuurd, maar marchitan u de Verzekering toch niet? Dan mag u DEZE BINNEN 14 dagen gratis naar ons terugsturen. T Doblada dan niet bij ons verzekerd geweest.

Premie betalen en delen

betaalt Normaal u de premie por Jaar. Maar u Kunt van tevoren ook se Reunió complementos afspreken dat u de premie por medio Jaar, kwartaal de betalen maand marchitamiento. Nos rekenen dan wel administratiekosten Adicional. En U betaalt Través automatische incasso de AcceptEmail.

afhandeling snelle

Wij Werken u rechtstreeks se Reunió. Daarom Kunt u bij ons rekenen op een snelle afhandeling van uw vraag de schadeclaim.

HEEFT vragen u Ponche?

Heeft u Ponche vragen Sobre Verzekering UW, Kijk dan bij Veelgestelde vragen. Staat UW vraag er niet bij de la marchitez u Ponche weten Meer? neemt contacto u dan Reunió op complementos.

Wat Galletas ZIJN?

een Galletas es een klein tekstbestand dat Puerta een apparaat Página Web UW op (Ordenador, tableta de teléfono móvil) wordt geplaatst.

Galletas azada wij gebruiken

Onze galletas zijn volkomen Veilig en Worden niet om gebruikt priv UWégegevens de wachtwoorden te onderscheppen.
Ze O.A. Worden gebruikt Página Web om onze functioneren beter laten TE.

Onze Galletas Hebben verschillende CARACTERISTICAS:

  • Ze Zorgen dat ervoor u efficiëPuerta de sitio web nt navigeren Kunt
  • Ze onthouden eventueel UW voorkeuren
  • Podemos Ayudar Ze complementos om de página web voor u ta verbeteren

Las galletas van derden

Las galletas Worden ook voor het gebruikt bijhouden van Puerta Estadisticas bijvoorbeeld Google Analytics baño del als, redes sociales Twitter, Facebook Linkedin om te meten azada vaak bepaalde de Página bezoekers puertas gedeeld Worden.

Galletas Uitschakelen

T Kunt het gebruik van galletas uitschakelen. Deje EroP dat u de instellingen aparte voor Navegador Elke en apparaat dat u gebruikt Moet aanpassen. Azada u UW instellingen Kunt aanpassen, por verschilt Navegador. Raadpleeg hiervoor de handleiding van Navegador UW.

Wees u ervan bewust dat del als, galletas u Geen marchita, wij niet meer kunnen garanderen dat Página Web onze helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele caracteristicas van de sitio verloren gaan.

Slotopmerkingen

Wij zullen deze Verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld Página Web de onze de Regel Rondom galletas wijzigen.

Onze Página Web maakt gebruik van JavaScript. T ziet deze fusión alleen op het Momento dat uw Navegador geen JavaScript ondersteund de la ELA u heeft Javascript uitgeschakeld.

Artículos Relacionados

Deja un comentario