universales de la vida en Estados verzekeringen Vinculado – Verzekeringen Online

Vida universal, en verzekeringen Estados Vinculados

Vida universal, en verzekeringen Estados Vinculados

Universal-vida en verzekeringen vinculados-Unidad

Bovenstaande verzekeringsvormen hebben een aantal overeenkomsten en een aantal verschillen. En zij Worden vaak en combinatie Conocido elkaar de la ELA verweven Puerta een verzekeringsmaatschappij Para La Venta.

Verzekering ligado a Estados

Ligada verzekering Unidad een es en base de een beleggingsverzekering pur sang. Met de prematuros mueren je je betaalt venta Participaties (unidades) en aan een beleggingsfonds van de verzekeringsmaatschappij. Vaak kun je zelf aangegeven en welke Fondsen je de los prematuros marchitez Beleggen. Je Kunt Tijdens de looptijd van de Verzekering regelmatig wisselen van beleggingsfondsen. Deje daarbij wel op de Kosten. Bij sommige Verzekeraars mag je kosteloos switchen terwijl Otros verzekeringsmaatschappijen daarvoor een Porcentaje Sobre transactiewaarde de berekenen.

Verzekering-vida universal,

Een-Verzekering vida universal, es een beleggingsverzekering ook. Echter Reunió deze ga je Verzekering de diepte en voor wat Betreft verzekeringstechniek. Wanneer je een Gemengde Verzekering afsluit zijn daarin de Componentes spaardeel, risicodeel en kostendeel berekend Integraal. een Cumplido Universal-Trek vida Verzekering je deze kostencomponenten uit elkaar en maak je ze inzichtelijk. Met een dergelijke verzekering ben je vrij om te bepalen hoeveel premie je betaalt en wanneer, en welke termijnen en wanneer er uitkeringen moeten plaatsvinden en wanneer de einddatum es. De betaling van de risico- ES kostencomponent geschiedt doorgaans uit verkoop van een Participaties aantal (die je eerder hebt betaald puerta het storten van de los prematuros).

Beide verzekeringsvormen Worden veelal en combinatie Conocido elkaar Para La Venta wat een resulteert en ZEER flexibele Levensverzekering. De essentie es echter dat je de volgende mogelijkheden hebt:

Je Beslist zelf hoeveel premie jeje betaalt en wanneer DIT doet.

Je Beslist zelf en welke beleggingsfondsen de prematuros Worden Belegd.

Je Beslist zelf de en wanneer je uitkeringen marchitez uit de Verzekering.

zelf de kapitaaluitkering je een (en Keer EEN) de een-rente uitkering (periodiek) Je Beslist marchitan ontvangen.

Je Beslist zelf wie de uitkeringen ontvangt.

Tevens bieden de meeste verzekeringsmaatschappijen de mogelijkheid om arbeidsongeschiktheidsdekkingen de premievrijstellingen mee te verzekeren.

WAAR je op het bij Moet Letten afsluiten van een dergelijke Verzekering es:

De kostenstructuur van de verzekeringsmaatschappij.

De Kosten van het switchen van beleggingsfondsen.

De je dan al Beleggen niet mag en beleggingsfondsen morir NIET van de betreffende verzekeringsmaatschappij zijn.

Azada Vaak je mag switchen van beleggingsfonds.

Artículos Relacionados

Deja un comentario