Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS

cotización Hoi

Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd?

Worden mijn internetspaarrekeningen (in een ver Verleden geopend Conocido dezelfde gebruikersnaam) bij SNS en Zwitserleven samengevoegd, del heb ik straks twee spaarrekeningen bij de Volksbank?
Eéntje (met de bestaande gebruikersnaam) es wat MIJ Betreft genoeg. Moet ik daar iets voor doen?

antwoord Puerta Beste Wouter 27 de Enero de 2017, 13:50

Hoi AJtenHoopen en Blacktomcat,

En het Tweede van kwartaal 2017 vindt de Technische Overgang plaats en Worden Alle ZwitserlevenBank spaarrekeningen overgezet naar een Adicional spaarrekening SNS. Je je behoudt bestaande SNS rekening na de Overgang.
En abril de krijg je een SNS código digital voor je “Zwitserleven-rekening”, morir je gebruikt Naast de Código je voor digital “SNS-rekening”. Met de Zwitserlevencode kun jeje SNS rekening niet inzien. En Junio ​​Worden beide digicodes en klantnummers samengevoegd en Kunt je beide rekeningen inzien Reunido 1 código digital.

Conocido Del ALS ik inlog en ‘Mijn SNS’ MIJN Oude Cuenta Zwitserleven (Código de acceso), dan zie ook nu ik mijn al Andere (Spaar-) rekeningen, hypotheek, verzekeringen, etc. Es dat de bedoeling en azada lang duurt fase deze ?

Sinds 9 april denken Que Meer niet in een Zwitserleven internetbankieren contrato en een contrato Mijn SNS, maar het zijn beide Mijn SNS contracten. Hierdoor je kun se Reunió beide contracten en de daarbij behorende fichas (digipas de código digital) inloggen. De reden dat Que DIT opschonen voor ‘dubbele’ klanten, es dat nos dan een keuze moeten maken welk internetbankieren contrato bestaan ​​blijft. Als gevolg hebben daarvan Que gezorgd dat bij het ‘ontdubbelen’ Alle gekoppelde rekeningen zichtbaar Worden en beide contracten.

Nadeel
Een nadeel situatie van deze es dat je 2 contracten hebt en dus twee administraties mueren Fronten Alle op niet communiceren reunieron elkaar (adressenboek E. D.).

Nos kunnen Que van de 1 2 beëindigen contracten. Je houdt Dan 1 contrato Sobre waarin je Alle gewenste gekoppelde rekeningen ziet. Laat je weten de Wil je DIT?

Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS

geleden 16 dagen

Bedankt voor deze Duidelijke Toelichting. Ik heb dus nu twee contracten morir beide Toegang verlenen tot dezelfde producten / diensten die ik bij SNS afneem. Het belangrijkste verschil es dus dat ik bij mijn ‘Oude’ contrato een digipas heb Naast CODIGO mijn digital, terwijl ik bij mijn ‘nuevo’ contrato heb digital (afkomstig van Zwitserleven sparen) alleen een código.

Een Adicional inlog handig Cuenta lijkt, maar es ook een beveiligingsrisico Adicional. Daarnaast voegt het functioneel niets voor mij dedo del pie, dus Geef ik er de voorkeur aan het om contrato Zonder digipas te beëindigen. Moet ik daar ponche iets voor doen om dat geregeld te krijgen?

Iedereen dacht dat het kon niet, totdat er iemand kwam wist troquel dat niet.

Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS

Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS

geleden 16 dagen

dus Geef ik er de voorkeur aan het om Zonder contrato digipas te beëindigen. Moet ik daar ponche iets voor doen om dat geregeld te krijgen?

graag gedaan Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS Mag ik de gegevens gebruiken mueren Nosotros eerder hebben gebruikt? Dan maak ik het in orde.

Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS

geleden 16 dagen

Mag ik de gegevens gebruiken mueren Nosotros eerder hebben gebruikt? Dan maak ik het in orde.

Ja dat mag. voldoende Maar WEET je dan?

Iedereen dacht dat het kon niet, totdat er iemand kwam wist troquel dat niet.

Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS

Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS

geleden 16 dagen

Ja dat mag. voldoende Maar WEET je dan?

Dan komt helemaal het goed. Je hoort van conmigo Als ik toch iets nodig heb.

Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS

geleden 16 dagen

Ik heb ook mijn producten Zwitserleven (maxi-rekening, spaarrekening) opgeheven. Van alles eentje vind ik voldoende en overzichtelijker. Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS
En dat opheffen kon ‘gewoon’ un Través de Mijn SNS

Nunc est bibendum (Horatio)

Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS

geleden 16 dagen

Ik Wil de maxisparen ADICIONALES rekening (voorheen Zwitserleven Maandsparen) graag Behouden Worden spaarrekeningen SNS en Zwitserleven samengevoegd, SNS
Ik heb alleen geen behoefte aan 2 cuentas inlog APARTE

Iedereen dacht dat het kon niet, totdat er iemand kwam wist troquel dat niet.

Artículos Relacionados

Deja un comentario